Jag är schvein-trött

By 25 augusti, 2011Blogg

Är skittrött. Har slitit hårt idag. Det är bra. Ibland behöver man göra såna där ryck. Ska sova nu. Upp rätt tidigt imorgon. Ska hjälpa rekvisitören Martina Taube med att skapa en blinkande lampa som ska monteras på en gammal permanent-kupa.

Har inte full koll på hur jag ska göra det. Men kommer nog använda en blinkande lysdiod som ett slags relä som jag seriekopplar med typ en 5 volts glödlampa. Det kan bli coolt. Och jag älskar att göra sådana grejer. Det får mig att återuppleva min period från 7 till 15 år… När jag bodde i garaget i Alingsås och hade en egen uppfinnarhörna.

För övrigt så gjorde en fantastisk korv stroganoff idag. Kan berätta, för er som inte vet, att hemligheten ligger i grädden. Många skiter faktiskt i grädden. Vilket man inte bör. En riktigt krämig sås ihop med en len pasta (durumvete-baserad) gör att det blir kanon.

För er som vill ha fler goda mattips, eller kanske rentav köpa en såndär matkasse en gång i veckan – rekommenderar jag Connys matkasse. För Conny har full koll på näringsbehovet.

Godnatt vänner. Godnatt.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.