Uppdaterad sajt…

By 29 mars, 2016Blogg

Äntligen har jag uppdaterat min sajt. Det kändes välbehövligt. Ska försöka fylla på allt eftersom med mer information här om vad jag faktiskt håller på med. För det är en hel del. Vore kul att dela med sig lite mer. Har blivit sådär sugen på att blogga och skriva igen. Men varje gång jag försökt tidigare så slutar det alltid med att jag inte orkar.

Tiden får visa om det blir fler inlägg än det här… Eller om det fastnar där liksom.

One Comment

 • Ullis Kontio skriver:

  Hej!

  Jag och mina söner, Felix snart 12 år och Theo 8 år saknar dig i morgonshowen 🙁
  Du är helt klart bäst!
  Kommer du tillbaka i Barnkanalen snart?
  Ha en fin vår och sommar!
  Häls Ullis

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.