En webbuppfriskning…

By 29 mars, 2010Blogg

Sådärja, nu är nya MarkusGranseth.se uppe! Lite snyggare, lite coolare (?)… Jag fick en sån lust att radera alla tidigare inlägg och börja på ny kula… Men jag hejdade mig… och krånglade vidare med massa olika exportfunktioner och skit… och har nu fått in alla gamla inlägg även i den här bloggen… förutom november månad förra året… för den var alldeles sönderspammad… den får jag nog ta o kopiera över manuellt isf… Dessutom är ju alla gamla inlägg nästan som en dagbok. Det är ganska drastiskt att slänga dem… (för att inte tala om hur mycket googlebesökare jag får via dem).

Våren kommer och blommorna vaknar ur asfalten… likadant med alla mina sidor… ur en vinterdvala kommer de nu en efter en… nya och friska… pigga.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.