Business as usual

By 28 januari, 2010Blogg

Nina Hjelmkvist och Markus Granseth

Ojojojoj… Det blir mycket snack. Och en hel del verkstad  när jag och Nina Hjelmkvist träffas. Spana gärna in hennes hemsida. Hon sjunger fantastiskt.

– Vi måste börja repetera nu Markus.

– Jag vet… … men ska vi inte dricka kaffe först?

– Mmmm… lite kaffe kan ju inte skada.

På Lördag händer det grejer. Då ska vi visa upp en bit ur showen för arrangörer. Det kommer bli en hel del spännande möten också. Tror jag i alla fall. Med andra artister och så… samt med arrangörer. Det ser vi fram emot.

Nu blir det som sagt kaffe. Och – repetition… Har ett nytt trolleritrick jag måste få in i blodet. Alltså. Så att jag kan göra det i sömnen. Vill ju inte ha själva tricket i blodet. Då dör jag ju!!!! hej hej

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.