Aftonbladets dubbla sidor

By 22 december, 2009Blogg

Aftonbladet har så otroligt många sidor. Inte bara i tidningen – utan sidor som i ansikten. Det är nog därför som jag faktiskt surfar in på sajten ibland. Jag vet aldrig vad som ska dyka upp. Jag gillar verkligen inte allt. Men det finns en tjusning med det också. Något att reagera över.

Det tragiska med Brittany Murphys död blir ännu mer tragiskt när de kopplar ihop det med anorexia och direkt under gör reklam för bantning – JULDIETEN! Suck. (Simon Olsson tipsade)

Bild 20

Det där är det knäppa med aftonbladet. Rapporterar men känner typ inget ansvar – eller kan inte se sin egen påverkan. Eller vill kanske inte se. Eller tycker att det är OK eller något… Men så klickar jag igång Alex Schulmans webb-prat-program. Har inte sett mycket av det tidigare – men gillar konceptet med snack i soffa… avslappnat och härligt… Helt plötsligt vänder programmet. Från glättigt till extremt allvarligt. Och jag vill att ni tittar på det. Klicka på bilden här nedan så kommer du till sidan… Spola sedan in till 21:00 – 27:30 för helt plötsligt efter en massa ointressant dravel om dvärgar som Ann Söderlund räddar upp kommer något av det bästa jag sett på länge i Svensk tv. Helt från ingenstans. Som en blixt från klar himmel.

Bild 21

Jag älskar att de är ärliga för en kort stund. Vi får se insidan. De tar bort det glättiga. Äntligen, känner jag. Befriande. Inspirerande. Mer sånt!  Tack för 5 minuter finfin kvalité! Sen stängde jag av igen.

4 Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.