Hemligt giftermål i familjen!

By 26 oktober, 2009Blogg

Alltså – min bror och hans fru är så busiga. Mohahaha! Brorsan eller BROLLE skulle ha värsta 30årsfesten och planerade i hemlighet med sin dåvarande sambo att de skulle blåsa alla och ta o gifta sig som en överraskning. Och det gjorde dom.

Jag och Elisabeth blev indragna innan (kul!), så vi visste faktiskt, men i övrigt var det väldigt hemligt. Mormor höll på att falla ihop av glädje och chock, mamma log bredare än någonsin, pappa var rörd och Ronny (Lisas pappa) grät så det skvätte, Petra(lisas mamma) njöt. Det var mycket vackert alltihop.

Ihop med pastor Daniel Kindblad hade de kommit fram till att en strand vore vackert. Det blev Mjörns strand. Solen började gå ner – så i solnedgången, med överraskade gäster, i oktoberkyla gifte sig min bror med Lisa.

Lisa och Tobias Zimmermann

Det här fotot snappat från Alingsåskuriren credd till fotografen också. Som ju iof är jag. Tack mig själv.

Sen hamna jag på en härlig bild tillsammans med pastor Daniel. Av någon anledning känns detta som ett inlägg i homo-vigseldebatten… hm?

Daniel Kindblad och Markus Granseth

Och med den fina stämningen avslutar jag det här blogginlägget.

Tack för ordet. Eller vad säger man?

4 Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.