Ännu en dag i verkligheten

By 26 oktober, 2009Blogg

Hej alla

Jag kommer på så många idéer hela tiden att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Problemet med mina idéer är att jag har svårt att förankra mig i någon speciell. Jag går fort vidare till nästa. Som korta förälskelser i mina idéer. Det är alltid den senaste idén som är bäst för mig. Och så är det kanske också. Men det betyder ju att jag aldrig riktigt fullföljer tidigare idéer.

Fast nu är jag hård mot mig själv. Så är ändå inte riktigt fallet. Jag fullföljer väldigt mycket. Hela tiden. Men – jag skulle kunna bli bättre på att stanna upp i en idé och utvärdera den och utveckla den.

I dag kommer Peter hit. Han har också massa idéer. Vi ska försöka se de framför oss. Och sortera. Det är bra att vara flera. Då kan man stöta idéerna mot varandras tankar. Lite som att guldvaska. Sitta riktigt länge tills man får fatt på guldkornen.

Jag ska vara tacksam. Idéer är det jag är riktigt bra på. Det kommer som rinnande vatten ur en kran. Jag får sällan skrivkram, sällan idékramp – även om det kan ske.

Jag önskar er en fortsatt trevlig dag.

Ha det gott och vi hörs.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.