Woops! Ett UFO i Moskva?

By 21 oktober, 2009Blogg

Är det ett ufo som dykt upp i Moskva eller är det kanske något annat?

Bild 3

Det är sjukt snyggt i alla fall – och tankarna går till Independence day… och alla andra ”nudörvisnart”-filmer som kom vid millenieskiftet. Men tankarna går också till min gamla vän Samuel. Han såg ufon överallt ett tag. Och tog kort på dom gjorde han också. Men av någon märklig anledning så försvann bilderna när de skulle framkallas… Kanske för att en bild rakt upp i himlen faktiskt blir rätt dålig med gammal analog kamera? Eller så var det faktiskt någon som snodde skiten. Vem vet?

Hur som helst. Jag är så otroligt kluven i utomjordingsfrågan. Spontant känns det ju som om det inte finns några utomjordingar. Jag har aldrig träffat någon. Bara folk som beter sig märkligt. Liksom frånvarande. Men jag skulle inte vilja kalla dom utomjordingar. Snarare osociala. Inte heller har jag sett någon på bild. I alla fall inte på en bild med trovärdig källa. Men universum är så stort. Så det känns ju  mer rimligt att det finns liv på andra planeter än att det inte skulle göra det. Oddsen är liksom för det.

Rymden är häftig. Jag tror faktiskt att jag ska ta och läsa på mer om rymden. Och kanske om svarta hål. Det är ett så roligt uttryck. Ett svart hål! Inte ett blått, inte ett grått, inte ett rött. Utan ett svart hål! Magiskt. Och saker bara försvinner där i och kommer ut någon annanstans i universum. Spännande.

Jag längtar tills människan lär sig tämja svarta hål. Då ska vi koppla upp ett svart hål i USA och ett i Stockholm. Och ett i Afrika. Och på massa ställen. Så kan vi resa genom de hålen – så spar vi massa på CO2-utsläpp. Inga utsläppsrätter där inte.

Allt för nu. Rock on!