Crystone har stora leveransproblem

By 15 oktober, 2009Blogg

Okej, om du gillar hemsidestillverkning och webhosting etc och letar efter ett företag med goda kunskaper, bra support och bra standard så kan jag tyvärr inte längre rekomendera Crystone.se

Det är ett företag som jag har haft och varit nöjd med i flera år. Men nu har de verkligen slutat leverera. På senaste tiden har de dragit in supporttimmar – det är svårt att få tag på dem. Chat-funktionen med supportavdelning som de hade ett tag är borta. Och nu sist så har jag försökt att få en ny faktura med rätt belopp skickad till mig i två veckor. Alltså, på riktigt, under snart två veckors tid har jag ringt till Crystones support och bett dem att skicka ut ett ny faktura. De är trevliga i supporten – men det hjälper ju inte när det inte fungerar.

Jag har fått ett ticket-number på mitt ärende så att jag kan följa det. Trots att detta skapades för flera dagar sen har ingenting hänt där. Och jag ringer varje dag – idag fick jag som svar att de har problem med en leverantör. Jaha. Det har jag också och det är ni.

Det är så otroligt frustrerande att sitta fast i deras gegga. De har typ köpt upp fyra stycken olika it-bolag och verkar nu inte ha kontroll på siffrorna och systemen över huvud taget. Det känns ju inte direkt betryggande.

Vi får se om jag får rätt faktura innan förfallodatumet går ut och min hosting går ner. För det är ju tyvärr så. Att allting är automatiserat. Ingenting styrs ju typ manuellt på såna grejer. Så betalar jag inte – kommer en maskin berätta för en annan maskin att jag inte har betalat. Problemet är att jag inte har fått rätt faktura. Krångligt.

Idag orkar jag inte ens bli upprörd knappt. Det är så dåligt skött och så dålig informerat mot kund att jag helst av allt bara skulle vilja byta leverantör. Tyvärr är det ganska krångligt och tar väldigt mycket kraft. I övrigt är Crystone bra. De har en helt OK admin-del. Priset är bra, eller helt OK. Och det går att konfigurera på ett fint sätt.

Ja, men just nu. Ett varningens finger för Crystone.se … jag skulle inte direkt bli kund där idag om jag fick bestämma igen.

Markus

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.