Mitt webbhotell tappar förtroende

By 14 oktober, 2009Blogg

Jag har bland vänner och bekanta pratat väldigt gott om ett webhotell där jag har uppemot 25 stycken olika domäner. Nu krånglar det här webhotellet nåt enormt. Deras kundtjänst skapar ärendenummer på ärendenummer men ingenting händer. Och de har ingen som helst återkoppling till kund. Just nu är det under all kritik.

Jag hoppas verkligen att de löser det här nu. Det är en simpel faktura som jag vill betala – men de skickar hela tiden en faktura med fel belopp. Och det håller de med om. Vilket ju är sjukt. Tryck på sändknappen manuellt för tusan. Det har gått över en vecka för att få ut rätt faktura. Och ännu har de inte fått ut rätt och skickat till mig. Det är ungefär 2000 kronor fel och det är ju inget jag vill betala i onödan. Dessutom är deras ekonomisida i min adminpanel under all kritik. Rörigare ekonomisystem får man leta efter. Och vad jag har förstått så har de själva problem med just det. De har köpt upp minst 4 stycken andra webbhotell och just därför är allt så rörigt. Men för mig som kund spelar det ingen roll. Jag bryr mig inte om bakomliggande orsaker. Det kan på sin höjd skapa lite förståelse – men inte så länge.

Snart finns det ingenting kvar att göra utan att lämna webhotellet och börja avrekommendera folk det här webhotellet som enligt dem själva ska vara ett av Nordens mest seriösa. Vi får väl se vad som händer. Jag ger dem 1 dag till. Har jag inte fått ut rätt faktura hänger jag ut namnet på alla möjliga sajter. Vilket hot va! mohahaha.. Nä, men ärligt. Nu får dom skärpa sig och jag vill inte att någon annan ska behöva vara med om samma krångel.

En lätt irriterad Markus

2 Comments

  • Emanuel skriver:

    Hur har det gått?

  • Markus Granseth skriver:

    Yo man! Jodå. Fortfarande ingen faktura. Dock ett svar i tråden som de skapat åt mig… ”vi pratar med vår leverantör om det här och vi kommer inte stänga ner din hosting”. Tack säger jag. Efter över en veckas ringande så får jag i alla fall reda på att infon gått fram. Snälla stäng inte ner mitt hotell… Så nu väntar jag bara på en faktura. Vi får väl se.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.