Nu drar jag till Tanzania!

By 29 augusti, 2009Blogg

Om bara någon timma kommer taxin och hämtar mig och sen bär det av till Tanzania. Det är en väldigt spännande resa framför mig – som jag gärna berättar mer om sen när jag kommit tillbaks igen 😉

Eftersom det skickas mycket SPAM till min blogg väljer jag att under den här perioden ej tillåta kommentarer utan att jag först godkänner dem. Det innebär att från idag och framåt så måste jag alltså trycka OK innan din kommentar syns. OK? JA!

Ta hand om er alla! Och tänk gärna på mig!

Tja

Markus

4 Comments

 • ok!

  Ha det så roligt i Tanzania nu!

 • Anna-Carin skriver:

  Hej Marcus.
  Måste bara skriva till dig om min lilla dotter Ella.
  Hon är stormförtjust i dig och har funderat på var du har tagit vägen så jag letade lite och hittade hit (och ett annat ställe där det stod att det inte skulle bli så mycket Marcus i Bolibompa i höst).
  Först blev hon jätteledsen och grät men sen lovade jag henne att lägga in den här sidan som favoriter och på så vis kan hon kolla på dig i alla fall.
  Hon blev i alla fall ganska nöjd med det.

  Så populär är du i Värmland.

  Ha det gott i Tanzania.
  Kram/Anna-Carin och 3½ åriga Ella

 • Luca Cesarini skriver:

  Hej Markus!

  När vi talades vid sist ville du ha lite skriftlig information om Frimodig Kyrka.
  Du hittar den på listans officiella sajt http://www.frimodigkyrka.se men också på min hemsida: http://www.users.one.se/luca/FrimodigKyrka.html

  hälsa Elisabeth

  Luca

 • Markus Granseth skriver:

  Samuel: Tack! Är just hemkommen. Det va speciellt!
  Anna-Carin: Kul! Hälsa så jättemycket! Min egen sajt är ju egentligen riktad till vuxna så hon kommer nog tröttna på den kan jag tänka mig 😉 Så småningom blir det mer Markus i TV! Tack för att du skrev! kram kram!
  Luca: Okej! Jag ska kolla upp.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.