Mycket positiva vibbar

By 21 augusti, 2009Blogg

Tja vänner!

Är uppe sent och kan inte sova. Försöker skriva tyst på tangenterna så att jag inte väcker Elisabeth. Idag har varit en kul dag på många sätt. Och väldigt skön.

Fick tipset från Nina Hjelmkvist att ta det lugnt under morgonen. Vilket jag gjorde. Tog en lång morgon och kaffe o skön frukost. Hamna framför Quizzo i några sekunder och funderade kring hur olika tvprogram är.

Sen drog jag på lunch. Träffa Paul Haukka. Han hade till och med mer radioröst i verkligheten än vad han har i radio/tv. Ett skönt möte. Vi käka koreanskt även om jag valde nåt japansk. De verkar ha ätpinnar av stål. Riktigt halkigt.

Sen snabbt vidare. Jag o Nina målade om några skärmar och klippte ut bokstäver som vi sedan slog in i aluminium. Mycket vackert.

Hem ganska sent. Mysig kvällsmat och film.

Och nu är vi här igen.

Måste sova. Det var nog min första updatae på länge. Det var ju som att skriva dagbok det här. Liksom pang på vad som hänt. Så kan det gå.

Haj haj!

2 Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.