Tack Samuel Thunberg

By 23 april, 2009Blogg

Hej vänner!

Det har gått lång tid sedan jag uppdaterade bloggen. Jag har varit utomlands med en hel drös av släkten. I japan har vi varit – Björn och Reiko gifte sig nämligen där. Det var precis hur mäktig resa som helst, både resan i sig samt bröllopet. Jag berättar gärna mer om det senare. Men först! Se vad som låg i brevlådan när jag kom hem! En present från Samuel Thunberg:

MacGyver

MacGyver tshirt

Är inte tröjan helt underbar? Jag tycker det. Fantastiskt! Jag har två DVD-boxar med MacGyver. Han var och är nog min enda idol jag har haft. Det inser jag mer och mer ju äldre jag blir. Så otroligt inspirerad av serien som barn och när jag tittar nu för tiden förstår jag varför. Vilket otroligt vardagsgeni MacGyver är.

Jag är på god väg – om jag får säga det själv, vilket jag får – men att komma till MacGyvers nivå är ju omöjligt. Det går dock alltid att försöka.

Återigen – TACK SAMUEL för TRÖJAN! Och snart kommer en DVD på posten till Dig. Jag är inte lika snabb som du på att få iväg grejerna bara.

Tja

Markus

5 Comments

 • Agnieszka skriver:

  Hej Markus!
  Vi saknade dig igår (du är min3-årige sons, Sebastians, superhero i Bolibompa studion :))Han tittar om och om igen på dina experiment 🙂

  ps.Super kul t-shirt 🙂
  kramar från oss i Skåne!

 • Markus skriver:

  hej! det va kul att höra! Hälsa sonen så mycket!

 • Samuel Varg Thunberg skriver:

  Jag misstänke att du skulle gilla T-shirten. 🙂
  Jag var inte så snabb med paketet direkt heller… så ta den tid du behöver för att färdigställa DVDn. Vi kommer bli så nöjda och glada oavsett när den kommer!

 • Fredrika skriver:

  Ja just det, macgyver. Cool snubbe det där. Visste inte att det var din idol. Ska komma ihåg att dra honom som liknelse nästa gång. ”men oj markus va lik macgyver du va nu”. If it makes your day. 😉 Kram!

 • Markus skriver:

  haha, ja gör det Fredrika!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.