Pappa Polis passerar. Jag mäter mig. Typ.

By 25 februari, 2009Blogg


Är hos polisen och ska fixa pass. Det är någon slags löpandeband-metod. Nu ska här mätas. Och jag hade riktigt svårt att första mätaren först. Någon riktigt trött designer måste gjort typografin till måttstocken. Och ärligt. Är det inte fel tillfälle att slarva. Tror att ganska många uppger en centimeter fel.

Det finns dock ett något större utrymme mellan siffran och strecket uppåt än från siffran till strecket nedåt. Så jag gissar att jag efter borttagning av skosula landar på typ 181,5. Måste också poängtera att det faktiskt framkommer bättre på den här bilden än i verkligheten.

Hoppas jag gör rätt… Trist att stoppas utomlands, bli uppmätt. Och dom meddelar att jag är någon annan än markus.

Till designern! Gör om, gör rätt.

One Comment

  • Samuel Varg Thunberg skriver:

    Att bero på längder… tröjstorlek kommer jag att tänka på.
    Vad har du för t-shirt storlek Mackan?

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.