Att snöa in på allt

By 6 februari, 2009Blogg

En av mina egenskaper är att snöa in på saker. Det kan vara allt möjligt. Kanske att lära mig allt om hur en viss teknik fungerar. Eller bli helt insnöad på hur man kan få bra sökmotoroptimering.

Det kan också handla om smarta sätt att transportera sig. Typ elmoped. Eller kanske snöar jag in på en idé.

Det sistnämnda är vanligast. Jag kommer på en idé. Sen utvecklar jag den i hjärnan till den grad att idén inte längre är samma idé. Då kan jag fortsätta utveckla den idén. Ibland kan jag uppleva en slags överbelastning. Detta är inte alltid så skönt. Till exempel igår kväll kunde jag inte somna. Jag låg och funderade på massa olika projekt. Kul, men påfrestande när man ska sova. Måste sova.

Ska börja med en ny grej innan jag lägger mig. Och det är att sakta koppla av.

Vad har ni för koppla av tips?

Kram
Markus

One Comment

  • Samuel Varg Thunberg skriver:

    Träna precis innan man lägger sig är det enda som går för mig… annars somnar jag inte direkt. Någon som har något tips till mig? 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.