Frågetecknet med Markus

By 17 januari, 2009Blogg

Jag håller på att göra en vinjett till ett nytt frågeprogram som jag ska ha i Barnkanalen. Har gjort både grafik och musik. Detta är testversion 3… Vet inte riktigt själv vad jag tycker, men nu börjar det likna nåt. Ha gärna åsikter.

Ska nog byta ut mitt ansikte mot ett där jag har pilotglasögon och kostym… Samt lägga på en röst i slutet som säger ”Frågetecknet”.

testvinjett3.flv (1,73 mb)

3 Comments

 • Samuel Varg Thunberg skriver:

  Ser roligt ut. 🙂 Är det storprojektet under våren på Bolibompa?

 • Markus Granseth skriver:

  Tja! Ja och det känns roligt också… ska göra om vinjetten lite så klart… För det vill man ju alltid…

  Jag har flera stora projekt… Kvällssändningarna är stora, och 10-minutersprogrammen som det ovan… Men sen det vardagliga arbetet är ett stort projekt i sig. Att alltid vara igång och på hugget, om rue fattar.

  Kramar!

 • Samuel Varg Thunberg skriver:

  =) Det låter som du har att göra kompis. Fick du kuvertet med trolleriet föresten?

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.