Pepparkaka med sting o partaj

By 30 november, 2008Blogg

Grymt skön kväll. Anna fyllde år. 25 stycken. Och fantastiska samtalsämnen. Några av dem här.

– macgyver

– ordbetoning

– reklam

– public service

– julgransbelysning

– chokladsås.

Vi va på slappskönt adventsfika idag också. Intressant. Andreas tipsa om en grej. Pepparkaka och skiva en bit pepparkaksdeg ovanpå pepparkakan. Det va samma smak fast olika konsistens. Helt klart ett smaktips. Mycket märklig upplevelse. Ungefär som att dricka apelsinjuice med apelsinklyfta i glaset. Idag har jag förövrigt ätit typ 15 pepparkakor. Och 3 med deg på. Som barn fick jag utslag dagen efter pepparkakskalas. Återkommer.

Godnatt. Kram markus

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.