En festllig kväll

By 27 november, 2008Blogg

Ikväll är en festlig kväll. Har precis varit på ett gott mingel.Mycket att äta. Fast jag tog det lite lugnt. Nötallergin gör sig påmind. Så det är ingen idé att stoppa i sig vad som helst. Har precis lämnat av honey vid tcentralen. Och ska nu på julkulfest med jobbet. Har förberett ett dataspel för alla. Blir nog grymt. Är tyvärr som vanligt lite sen. Nåt som gör mig ledsen är när det kommer fram stackare och tigger. Själva tiggandet är inget problem, men att några ska behöva ha det sådär. Varje gång får jag en tankeställare. Mycket att vara tacksam för. Och vad ska jag göra? Vad kan jag göra som medborgare? Om jag nu ska göra nåt… Borde kanske lita på att skatten löser det hela?Några kronor från min ficka löser knappast problemet, däremot kanske det underlättar. Tror att jag någon gång måste och vill ge mig i kast med de utstöttas vardag. Försöka hitta en lösning. Jag är faktiskt ganska bra på sånt. Lösningar alltså. Ta hand om er. Kram

One Comment

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.