Fågelskit i kaffet?

By 29 maj, 2012Blogg

Blir en aning trött på mig själv ibland. Jag ville sitta på balkongen och dricka kaffe. Bara njuta pyttelite innan jag plockar ur diskmaskinen och byter blöjor. Men vår balkongdörr går inte att stänga utifrån. Och i sovrummet precis innanför balkongdörren så ligger min dotter Viola och ammar i bara blöjan. Balkongdörren glider upp hela tiden och jag måste alltså få igen balkongdörren utifrån. Annars kommer hon frysa.

Min fru är ju helt upptagen med Viola så att störa henne är uteslutet. Kanske kan jag få igen dörren med en sugpropp? Jag tänker lite till. Kommer på det genialiska. Jag lutar barnvagnens hårdlift(liggdel) mot balkongdörren – fast inifrån. Då kan jag smita ut. Sen kommer hårdliften från barnvagnen välta och trycka igen dörren inifrån. Jag blir visserligen utelåst – men det kan min fru ordna senare när hon är klar med amningen.

Börjar bygget. Och lyckas. Men tyvärr glider konstverket undan efter en kort stund och dörren åker upp. Dock kommer jag inte in igen. Utan kan bara få igenom en arm. Jag når precis barnvagnsdelen men klämmer då skallen i dörren. Skriker till. AJ! Men det ordnar sig. Lyckas ta mig in. Min fru och dotter tittar med stora förvånade ögon på mig.

Jag försöker igen. Men blandar denna gången även in babyskyddet. Det får fungera som ett extra stopp på golvet i sovrummet. Och denna gången fungerar det. Tyvärr har kaffet stått på bordet och en tvångstanke växer sig stark. Har en fågel bajsat i kaffet?

Jag dricker ändå. Men – något försiktigt. Hoppas verkligen inte jag hittar någon vit klump i det kalla kaffet.

MVH

Markus ”MacGyver” Granseth

3 Comments

 • Agnieszka T skriver:

  Ja ja..lite spänning i vardagen, eller hur? 🙂 Hälsningar från Skåne!

  • Markus skriver:

   Jo precis. haha!

   • Alejandra skriver:

    Ja herregud det har jag. En rtkiig fjortis och jag ske4ms f6ver hur jag se5g ut. Men sne4lla du Ja alla har ge5tt igenom det. Men jag ff6rsf6kte aldrig vara ne5gon jag inte e4r. Du verkade inte ff6rste5 vad jag menade med inle4gget. Jag har lagt ner 2000 pe5 trf6jorna och nu finns dom ff6r mindre en halva priset. Klart jag blir sur

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.