Sverige står still!

By 9 september, 2009Blogg

Scchhh! Det är fotboll! Och sverige står still.

Jag är inte en av de som tittar. Men jag skulle kunna göra det. Men jag bryr mig verkligen inte. Har aldrig gjort – och kommer nog aldrig att göra. Men jag kan hoppa på tåget. Jag kan om jag vill bli intresserad. Men det finns för mycket annat. För mycket annat som drar. Jag är nog lite knäpp – men jag vill inte sitta och glo rätt in i en burk och hoppas på mål.

Undra hur det går? Jag vet inte. Lär ju få rapport! Haha!

Nu kvällsmat med wifi! Inte mitt trådlösa nätverk. Utan med min fru helt enkelt.

Hörs!

ps. jag har fyrkantiga ögon som mamma brukar säga. nu måste datorn stängas av… ds

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.