Musikkryssa med Ayla & Markus

By 8 april, 2014Blogg

Häromdagen satt jag, Klas och Ayla och spånade kring föreställningen ”Musikkryssa med Ayla & Markus”. Vi har ett tydligt och roligt upplägg. Publiken ska få klura ut ett musikquiz tillsammans med oss på scenen.

Så här kluriga kan vi se ut när vi tänker.
[igp-video src=”” poster=”http://markusgranseth.se/wp-content/uploads/2014/04/Jag-Klas-och-Ayla-ska-musikkryssa-i-sommar-Planering-pagar.jpg” size=”large”]Jag, Klas och Ayla ska musikkryssa i sommar! Planering pågår!
Klas är lite av en nörd. Precis som jag själv. Så fort Ayla gick så gled vi mer in på en massa tekniskt tjafs. Hon hade gärna fått va med på det. Men tror hon uppskattade att vi vänta. Jag visade honom hur man installerar en egen webserver på macen lite enkelt (mamp-server). Samt hur du tar ned videoströmmat material (obs obs obs – helt lagligt via privatkopieringslagen! ojojoj!). Ja, vi gjorde säkert något mer nördigt också. Jo, han visade mig Coda lite fort också.

Och nu har jag precis – så här på kvällskvisten några dagar efter – beställt Rollups till scenen. Ni vet såna där reklamskyltar som man kan dra upp ur en liten, liten, extremt liten och smidig låda. Där på ska man lösa quizen. 160 cm i bredd blev det totalt. Och jag hoppas att jag gjorde rätt. Lite nojig för det. Men tror det.

Så här schnygga är jag och Ayla tillsammans i alla fall. Hoppas att vi syns på nåt gig Musikkryssa-gig framöver!

Pressbild 1

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.