Sömnens vridande gjorde mig sömnig

By 26 augusti, 2011Blogg

Ja, tanken var att jag skulle sova i natt. Men det var något som höll mig vaken. Vet inte riktigt vad. Svårt att reda ut ibland varför man inte sover. Oftast gör jag det. Väldigt bra också. Typ som om jag blir klubbad på kvällen och vaknar snabbt och piggt av väckarklocka. Eller piggt är väl att ta i. Men utan större problem i alla fall.

Den här gången var det inte så. Och jag vågar nästan påstå att jag är ungefär lika trött nu som jag var när jag la mig. Ändå ska jag inte klaga. Vet att det finns många där ute som hålls vakna nätterna långa av hostande/gråtande/skrikande barn.

I dag ägnar jag också tankar åt alla de människor som på olika sätt far illa. I krig och naturkatastrofer. Men också i det lilla sammanhanget. På vägar, i famljer och i sjukdom.

Tänker speciellt på min kusin som är i USA. Inget får hända henne nu när orkanen drar in.

Ska nu cykla in till SVT och bygga ett blinkande signalsystem. Kul!

Over n Out!

Markus

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.