Mauro Scocco är tydligen min favorit…

By 3 maj, 2010Blogg

Mamma och pappa mailade över en rolig inscannad bok… BOKEN OM MIG SJÄLV… Här står det saker jag knappt visste om mig själv. Klicka på bilden (2 ggr) för att se svaren i större storlek.

Här kan man också se vilken impact min bror Tobias har på mig. Förebild: Maradona! Och vad jag vill bli: Fotbollsproffs. Just de här två svaren var nog snarare brorsans än mina svar… även om jag faktiskt skrev sådär… och det stämde till viss del var det nog mer min brors dröm att träffa Maradona och bli fotbollsproffs.

Dock måste jag erkänna. Mauro Scocco med låten ”Shara” som jag skrev eller Sarah som den egentligen heter va verkligen favoriten. Jag minns hur jag gled runt med sockeplast i vardagsrummet och stampade takten och gjorde piruetter.. Vilket i och för sig blev ett problem eftersom det var min första vinyl och gjorde att det hackade hela tiden…

Här kommer den i alla fall – och spinn loss hur mycket du vill – youtube hackar inte… (om du inte har kass uppkoppling dvs…)

Vackert!

4 Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.