Hemliga Klubben – ”Mest sedda program”.

By 12 april, 2010Blogg

Hemliga klubben med Tant Lyckra där jag spelar Markus (hehe) går riktigt bra. I alla fall om man tittar på SVTPLAY.SE. Programmet ligger konsekvent bland de mest sedda programmen. I bland på sidan ett men kanske oftast på sidan två. Om man tänker efter hur många titlar som faktiskt finns på SVTPLAY så bör ju detta innebära en rejäl succé eller? Här ser du programmet! Eller så kollar du på SVT B på fredagar klockan 17:45.

Barnprogrammet direkt efter ”Hemliga klubben” är Vintergatan. Tillägga kan man ju också göra att både ”Så ska det låta”, ”Debatt” och ”Sportnytt” ligger efter… Snacka om att vi har en generation  som är riktigt löjligt internetvan. Vilket i och för sig inte är något nytt. 3-6 åringarna är frekventa besökare på Bolibompa.se och deltar något enormt i röstningar. Inte minst i sagan om Ylvania eller i  Minimello.

Det finns dock en anledning till att tittarna är så trogna. Det bygger på rejäl kvalité. Mycket värme, känsla och engagemang ligger bakom barntitlar. Hemliga klubben skulle inte vara någonting utan det stora engagemang som producenter, inslagsprod, projektledare, skådespelare, skapare, scenograf, fotografer mfl känner för programmet. Likadant är det med flera andra barntitlar. Barnprogrammen, generellt ligger i framkant. Kanske beror det på det stora engagemanget som kreatörerna har i just sina tittare. Vilket annat program blandar in sina egna tittare så mycket som just barnprogrammen? Jag lämnar det osvarat 😉

Håll i hatten!

Markus

2 Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.