Minidokumentär – En dag i mitt liv

By 26 januari, 2010Blogg

Alingsåsaren Markus Granseth

Klicka på bilden för att se inslaget.

Henrik Skarstedt, videojournalist från Alingsås, va över till Stockholm och besökte mitt Tankezoo. Han är bra på att fånga det där som är mellan tagningarna. Och det är det som skapar känslan i inslaget. Ett skitbra drag som en del använder (alldeles för få) – har sett att det är genomgående i nästan alla Henriks inslag. Det som de andra redigerar bort – tar han fram. Vilket gör att det blir kul inslag – alltid.

Är du Alingsåsare – titta in på www.alingsasaren.se – och om du inte är det. Titta in ändå. Det är exempel på lokal webbtv när den är som bäst. Ägde jag bara en tidning så skulle jag anställa honom direkt för att utveckla min tidning till det självklara lokaltv-valet. Om Alingsås tidning inte lägger ett bud på hans sajt och honom så förstår jag inte hur de resonerar. On demand är perfekt för lokalnivå – då det inte finns material att fylla för tablåer… och hans skills är perfekta. Balansen mellan roligt,  intressant och seriöst. Bra speakerröst samt kompetensen med ljussättning, fotografering, journalistik, videoredigering i en enda härlig mix.

Om inte Alingsås tidning eller annan lokal investerare lägger bud inom kort hoppas jag att GPDN eller annan jätte gör det.

Ha det gott – och tack för ordet. Eller hm. Jag betalar ju för att skriva här. Så det är inte mer än rätt att jag får säga mitt.

6 Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.