Tiden är som sirap mellan mina händer

By 22 december, 2009Blogg

Tiden rinner som sirap mellan mina händer. Det känns som om jag står och tittar på. När den kladdar och hamnar i diskhon. En ovanligt stor svårighet att prioritera vad jag vill göra. Vad jag ska börja med. Vilken idé jag ska lyfta och börja arbeta mot. En slags overkligt generös sjö av möjligheter får mig att sakta sjunka istället för att simma.

Nu närmar sig julen. Jag är på riktigt gott humör. Men önskar mig en slags vägvisning åt vilket håll jag ska gå. Inte fingervisning från kollegor eller vänner eller familj. Utan snarare en inre frid som skapar en pil av fokus. En slags inre karta eller bruksanvisning med steg för steg-guide som hjälper mig hitta rätt i den stora korsningen av möjligheter jag hamnat i.

Har nu kört runt en hel del. Väldigt roliga vägar att köra på. Men det är så otroligt svårt att hitta. Och det är ju kul om man kommer fram någon gång.

När nu nästa år närmar sig – får jag se igenom året som gått. Vägarna som jag åkt och se ut över alla möjligheter och faktiskt stryka en hel del av dem på kartan samtidigt som jag ökar farten en aning i bilen jag kör. Ibland undrar jag om jag till och med står utanför bilen och låter den rulla av sig själv utan att jag håller i ratten. Läskigt!

Det blir till att tanka ordentligt. Med hälsosam mat och träning. Samt ta tag i kalendern och på riktigt få den att fungera. Det finns extremt mycket potential här – i mig – nu ska vi se hur den ska tas fram på bästa sätt.

Ta hand om er under julen! Jag önskar er inre frid att vila i!

MARKUS

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.