Mitt hår drar jämt iväg!

By 28 oktober, 2009Blogg

Det tar inte lång tid så är mitt hår alldeles omöjligt. Det är så mycket hår överallt. Nu drar det rejält åt höger. Lite Björn Ranelid sådär… Hm. Jag vill börja klippa det själv.

Det är många tuffa killar som klipper sitt eget hår. Och vem vill inte vara tuff? Fram med saxen i nästa vecka. Ni ska allt få se!

Nu kaffe.
Markus

5 Comments

 • Cecilia skriver:

  Jag ser fram emot att få resultatet här på bloggen vännen.
  Kanske kan du testa trimmer, det är ju lätt att sköta själv. Och det finns såna där man kan ställa på in att man vill ha lite längre än snagg, som väl är det vanligaste annars att man använder trimmer till.

 • Markus Granseth skriver:

  yeah! tack för tipsen! Och jajamen. Resultatet kommer upp på bloggen givetvis 😉
  Var får jag tag på en billig trimmer? Vill lägga så lite pengar som möjligt. Försöker leva enligt den sparsamma metoden. En vis kompis visa svärfars far sa en gång: Det är inte de höga inkomsterna utan de låga utgifterna som gör dig rik.
  Slutcitat.
  Mäktigt va!

 • Cecilia skriver:

  Min man lever efter mottot : ”Många bäckar så gör en stor å”. Det är också ett bra ordspråk i ekonomiska sammanhang. Jag försöker också att inte konsumera för mycket men just nu har jag blivit galen i att göra om hemma. Men vi försöker i alla fall att köpa begagnat, både för att det är mer ekonomiskt, ekologiskt och dessutom är mer själ i gamla möbler.

  Hm… en billig trimmer kan kanske finnas på Ö&B kanske??

  Jag gjorde en snabb sökning på prisjakt och fick följande resultat: http://www.prisjakt.nu/kategori.php?k=544

 • Cecilia skriver:

  Och förresten… det billigaste är ju naturligtvis att klippa med sax som du ju redan tänkt. Men att köpa en trimmer för ett par hundralappar tjänar du också in ganska snabbt när du slipper gå till frissan som oftast tar minst 400 kronor per klipp : )

 • Markus Granseth skriver:

  Hej Cecilia!
  Vilket ambitiöst svar. Jag tackar och bockar. Jag börjar nog med sax, fast risken är ju att det blir ojämnt.
  Och sen köper jag en trimmer… eller så tar jag en av de billigaste som du hade hittat i prisjakt.
  grymt
  kramar!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.