När mörkret faller…

By 26 oktober, 2009Blogg

…så vet jag precis vad man behöver. Och det är en PEPPARKAKA!

Bild 150

Pepparkaka är det enda framför ögonen på mig. I går natt gjorde vi det där med klockan som sker lite då och då under året. Den vreds åt något håll som jag redan glömt. Kontentan: mörkare på kvällen och ljusare på morgonen. Varför detta nu är totalt ologiskt tycker jag.

Om det är något man vill – så är det väl att få det ljusare på kvällen. Jag skulle till och med kunna tänka mig att vrida klockan ungefär fyra timmar framåt. Eller hur blir det? Jo – så blir det. Så när klockan är 21:00 så är den egentligen 17:00. Och då är det mörkt. Hellre längre kvällar än tvärtom.

Det intressanta är ju att man – som jag – faktiskt egentligen kan styra över detta. Jag har ingen arbetsgivare som säger till mig att jag ska vara på jobbet en viss tid. Så om jag skulle börja klockan 5 på morgonen, istället för 9… och lägga mig typ 20:00, så blir ju rytmen ungefär sådär. Äsch – jag är lite för trött för att räkna ut hur det egentligen skulle fungera. Men – borde vi inte se till att vara lediga när det är ljus. Det är poängen.

Tills vi i Sverige inför direktdemokrati via någon community så får vi väl helt enkelt äta pepparkakor istället som hjälper oss igenom de ofantligt många mörka timmarna.

Godnatt. (ehh?)

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.