Parodi på ”Bolibompa-Markus” – men det är ju jag?

By 23 oktober, 2009Blogg

Ja, det är pinsamt. Men det händer att jag googlar mig själv. haha. Och vad dök upp den här gången? Det sjukaste ju! Jag satte kaffet i halsen. Åtminstone om jag skulle haft kaffe just nu. Då skulle jag gjort det.

”Publiken får vara med om det ena välkända tv-programmet efter det andra. Jublet stiger mot aulans tak när skolans egna gestaltningar av Bolibompa-Markus, Robinson-Linda och många andra tv-personer tar plats på scenen. Let’s Dance finns också förstås med, liksom en hel del reklaminslag. Musikaliskt uppmärksammas särskilt Michael Jackson.”

– Alingsåstidningen, 20 oktober 2009

En parodi på mig. Det har i och för sig hänt förut. Då i en radiosketch i P3. Det känns som om jag anar vilka drag de lyfte fram i föreställningen Kan det vara mitt röda hår, nån slags barnprogramledar-pose med stora ögon och att jag sjunger hellre än bra? Jag gissar – kanske får jag svar någon gång… och kanske träffade jag rätt… Har dock svårt att tro att det var just parodin på mig som gjorde så att  ”jublet stiger mot aulans tak”… Men man vet ju aldrig ? huh!? hehe

Sov gott

Vi ses på centralen 16:30 i morgon. Då FN-tal.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.