Möte med mr Bank

By 24 september, 2009Blogg

Sådärja, då ska jag gå och ta ett möte med banken. Det är ett måste faktiskt ibland. De har ju hand om en massa konton och tjosan. Just nu är besöket för mitt nystartade företag. Men sen ska jag och Elisabeth gå dit om någon/några veckor också. Det är ju viktigt det där. Att besöka Mr Bank.

På tal om bank och pengar. Galet förresten med värdedepå-rånet. Vilken dramaturgi. Förstår att nyheterna älskar det. Även om det som skett är hemskt och förkastligt och ställer till med massa problem för de inblandade och säkert psykiska sår för all framtid…och för att inte tala med allas pengar som de snor – så förstår jag att Nyheterna älskar det. Det är som en film. Och som alla vet älskar folket film. Och det är ju som värsta Jönssonligan-filmen det här.

Ska bli spännande att se hur Polisen agerar i ärendet i framtiden. Än så länge tycker jag att de får helt klart godkänt på hur de har hanterat press. De har skickat fram sina talesmän. De har erkänt misstag med säkerheten runt helikoptrarna – ingen som försökte hävda något annat. Och de berättar tydligt att de inte har så mycket tydliga spår efter gärningsmännen/kvinnorna men att de förhör och försöker…

Ja – vi får se var det här slutar någonstans.

Nu – Mr Bank (om det nu finns några pengar) – ska starta Plusgiro. (INTE POSTGIRO! som så många fortfarande säger. Lär er! haha)

kramar

Markus

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.