Monkis inredning från professorn i barnprogrammen?

By 12 augusti, 2009Blogg

Har på senare tid gått runt och njutit lite extra när jag varit i klädaffärer. Förutom att många ser ut som döda fiskar när de handlar – och jag kan inombords-skratta åt det – så har jag liksom börjat spana in detaljer och funderat lite kring hur designern har tänkt. Alltså, det är inte så att jag funderar skitmycket på det. Men lite grann.

Monki har ju, enligt mig, en av de vackraste butiksinredningarna i Sverige. Och jag börjar verkligen ana varifrån inspirationen är hämtad. Jag har åtminstone en tanke om det. Sen om det är så eller inte det låter jag vara osagt.

Men titta på de här bilderna på vår kompis Professor Balthazar från barnprogrammen!

Professor Balthazar

professor Balthazar rörig

Riktigt snygg känsla och form. Och fantastisk stämning i de barnprogrammen. Är så glad att SVT fortfarande sänder ut det hela. Jag gillar att det är superknäppt. Kanske speglar mig själv i det hela på något vis?

Jag smög hur som helst runt i en Monkibutik och fotade. Jämför gärna med bilderna ovanför.

Monki inredning

Här är en trumpetställning. Har faktiskt för mig att Balthazar också har en sån i minst ett avsnitt. Men hitta ingen bild från det på nätet.

Monki inredning 2

Monki inredning 4

Visst är allt ganska Balthazar-likt?

I really like! Synd att de inte har kläder i min storlek. De har ju massa kläder som skulle funka – jo jag vet att dom riktar sig till tjejer – men skitsamma. En hel del riktigt snyggt.Och hittar man inget att köpa kan man ju insupa inredningen.

Vi avslutar med ett Youtubeklipp med Balthazar. Håll till godo. Titta på vinjetten i alla fall! love the melody!

2 Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.