Nick & Norah’s infinite playlist

By 25 juli, 2009Blogg

Nick & Norah

Jag kan inte låta bli. Jag måste publicera ett filmtips. Eller flera egentligen. Jag kan faktiskt tipsa om allting som Michael Cera är med i. Fast jag har inte sett allt. Men det jag sett är fantastiskt. Han är min favoritskådespelare nu.

Filmen Nick & Norah’s infinite playlist stryker dig medhårs. Man blir så sjukt glad och lycklig av den. Den är dramaturgiskt och bildmässigt riktigt skickligt gjord. En bihandling är te.x att man får följa ett tuggummi genom hela filmen – och vad det får vara med om. Vilket är en hel del.

I övrigt – en kärleksfilm och trevlig collegestämning.

Kör hårt – vill du ha något mysigt och roligt – titta på den eller något annat som Michael Cera är med i.

2 Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.