Min fru är fantastisk

By 8 juni, 2009Blogg

Jag har en fru. Hon är fantastisk.

Hon stödjer mig i allting jag gör. I alla fall nästan – mer kan jag inte begära. Jag har så många idéer och hon tröttnar inte på mig – trots mina naiva och spektakulära planer. Hon skrattar och inspirerar och tror på mig.

Trots att det finns skräp i lägenheten överallt efter projekt jag hittat på så är hon fine med det. Hon vet att det är viktigt för mig. I garderoben ligger gamla skummadrasser omformade till figurer. De trillar ut när man öppnar garderobsdörren. Under sängen finns stora kartonger till olika projekt och utspritt över hela vår lilla lägenhet finns det trolleritrick och gimmicks samt importprodukter jag funderar på att sälja.

Sen har vi ju all teknik! Jag älskar teknik. Prylarna finns överallt. De liksom hänger som klasar från taket. Men det är lugnt. För Elisabeth är fantastisk.

Jag undrar om jag skulle vara lika förstående om hon hade intressen som tar sån här stor plats och utrymme. Jag jobbar sent ibland – helt inne i en idé. Knapprande på datorn eller djupt insjunken i en tanke. Elisabeth tycker det är bra. Hon vet att jag blir roligare sen.

Ja, vad ska man säga. Jag är otroligt lyckligt lottad. Och har haft tur med allt vad det gäller min fru.

Hon är ju inte enbart förstående. Hon är glad, rolig, snäll, djup, smart och busig också.

Dessutom är hon otroligt vacker. Nästan löjligt vacker. Hon är en såndär som folk vänder sig om efter på stan och visslar efter.

Ja – jag har en riktig pangbrud på alla sätt. Så är det bara.

Rock on!

7 Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.