Direktsänt på webben – 15 minuters improvisation

By 2 april, 2009Blogg

Jag och Jonas improviserade utifrån barnens önskemål i 15 minuter direktsänd TV. Mäktigt. Tredje gången någonsin. Om tio år kommer vi undra varför vi inte gjorde det varje dag jämt…

Tryck på bilden för att se klippet!

Lite kuriosa: Under kameran har vi ett tidtagarur som hjälper oss att hålla tiden. Den här gången vägrade uret starta… Hela klippet börjar med att jag är framme vi kameran och försöker starta nedräkningen på 15 minuter… Lite senare så låtsas jag att det är skit på linsen och försöker med andra handen starta klockan. Som även då strejkar… Tredje och sista gången, där jag också lyckas få igång klockan, är när jag står på ett ben och är märklig vid kameralinsen igen… haha! Tillslut starta den som sagt och vi kunde ha koll på vad tiden var… Som tur är – är det inte lika viktigt på sekunden på webben som i TV.

2 Comments

  • Samuel Varg Thunberg skriver:

    Wiii! Tändstickstricket! Hehe! Vad glad jag blir. 🙂

    Det kommer en överaskning på posten till dig på måndag föresten.

  • Samuel Varg Thunberg skriver:

    …och det var inte jag som bad dig äta något från kylskåpet. 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.