Bubbelshow i Bolibompa!

By 26 mars, 2009Blogg

Tryck på klippet ovanför för att se bubbelshowen!

För övrigt tycker jag att både jag och isabelle ser ut som jättebebisar i de där våtdräkterna. Jag ser snäppet mer ut som en jättebebis. Våtdräkten är alldeles för stor och korvar sig hela tiden.

Det var sjukt halt och jag ville göra slapstickhumor av inslaget. Vilket jag gjorde. När kamerorna var av så skulle jag fortsätta att spexa men då drog jag nästan axeln ur led. Jag halkade till alldeles fruktansvärt och flög genom luften med ansiktet mot trappan. I sista stund så lyckades jag vika undan skallen (vilket jag är glad för) men istället så fick axeln ta hela min tyngd. Och nu tror jag att det kanske är en spricka i den. Men jag överdriver nog. Ska ge det några dagar o känna efter. Sen går jag till doktorn om det inte känns mindre ont om en stund… Det känns bara när jag gör vissa rörelser så det är säkert lugnt.

Vad gör man inte för konsten?

Nu… manus, möten, manus, möten, disken, manusmöten.

rock on!

Markus

3 Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.