Skäggexperiment dag 5

By 4 januari, 2009Blogg

Tja vänner. Det har hänt massa sen sist. Har prioriterat annat än att uppdatera bloggen och sitta vid datorn. Jag har fått två förfrågningar på vad som egentligen hände med skägget till slut. Skäggsagan slutade så här.

Dag 5
Markus skägg

Som ni ser. Ett ganska ståtlig hårprojekt.  Eller kanske inte. Men det var ambitiöst och sjukt jobbigt att spara ut. Och sitt nu inte o säg att det var futtigt skäggat på 5 dagar. För kom ihåg att jag har typ rött skägg och det syns inte lika bra som mörkt… Det är sant… Jag gjorde därför en svartvit variant för att ni ska kunna se!

Markus skägg efter 5 dagar om han skulle haft mörkt hår.

Markus skägg

Markus skägg

Hehe! Snyggt, eller hur! Njae, okej, riktigt så mycket skulle det väl inte bli… Men så här faktiskt:

Markus skägg i svartvitt efter 5 dagar

Markus skägg svartvitt på riktigt

Markus skägg svartvitt på riktigt

Nu är det här projektet helt över. Orkar inte med mer skäggsnack nu. Men jag är ändå glad att jag prova. Ska kanske i och för sig göra nåt skäggexperiment i TV. Har inte riktigt bestämt mig. Tittarna kan ju få gissa hur många millimeter det växer på en vecka eller nåt sånt…

2009 är här! HURRA! Jag får berätta om nyårsafton senare. Ska sova nu.

Rock on dudes!

Markus

One Comment

  • Samuel Varg Thunberg skriver:

    Det är mer skägg än vad jag skulle få på 5 dagar i alla fall. Jag saknar nämligen helt skäggväxt längs en ”kanal” mitt på hakan. Så jag får bara två testar som står åt varsitt håll från hakspetsen. Oerhårt ohårdrock till mitt stora förtret. Det är inte lätt att vara dödsmetlare och inte ha skägg. 😉

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.