Aouch ryggont!

By 27 november, 2008Blogg

Vaknade utvilad, men stappla runt i lägenheten och insåg att jag har fått nåt slags ryggskott light. haha. Då tänkte jag givetvis att en vetekudde i micron skulle göra susen. Problemet är att jag inte hittar den, och att leta efter den innebär ett gäng olika ryggövningar. Böjja och titta under byrån. Stå på tå och kolla uppe på hyllan osv… Det är vad jag kallar ett klassiskt Moment22, Så, nä, det får va, det löser sig.

Spela fotboll mellan 22:00 – 23:00 igår kväll. Duscha nångång på natten, och hamna nog utanför täcket. Det är lätt det som är grejen. Drag över ryggen ska ju vara riktigt kass. O, ja, det kan jag bekräfta.

Idag – deadlines 3st samt några andra grejer, ett mingel, och en fest på kvällen med jobbet.

Rock on

Markus

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.