”Du står fortfarande kvar i kön… Tack för att du väntar!”

By 26 november, 2008Blogg

Okej. Telefonkö. Det är ett skämt.

”Tack för att du väntar” berättar datorrösten. Men vem är det som egentligen tackar mig för att jag väntar? Inte är det väl datorn? Och företaget bakom, är inte jag bara ganska jobbig som tar tid och resurser från dem med svåra frågor…

Sen undrar jag… Vem är det som ”STÅR” kvar i kön? Alltså. När det är telefon. Inte sjutton står man väl upp? Jag sitter och ligger, på sin höjd så lutar jag mig eventuellt mot en vägg. Men”STÅR kvar i kön” det finns väl inte en människa som gör?

Kom fram nu. Trevligt. Men allt va fel. Så, bra att jag fick finnas kvar i kön och tack för att jag väntade.

Tack tack mig själv.

kram

One Comment

  • Samuel Varg Thunberg skriver:

    Det där känner man igen… ”Det är fortfarande kö men vi ska snart ta hand om ditt samtal. Tack för att du väntar.”
    Mardröm numero uno i detta sammanhang utspelade sig för ungefär två år sedan. Jag satt i kö till mitt modemföretag i över två timmar. När jag äntligen kom först i kön kom bara ett upptagettutande och jag fick vackert börja om med köandet… Var väldigt oglad när jag väl kom fram, efter ungefär tre och en halv timma, minns jag.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.