Trodde att det skulle bli massa inlägg…

By 25 november, 2008Blogg

Hej.

Rubriken säger väl egentligen allt. Hade massa att skriva om. Så  blev det – det här trökinlägget. hahahahaha… Men varför blev det då så här? Jo, för att dels var jag liksom övertaggad på att skriva i bloggen. Det dök liksom upp 5 – 6 idéer… Ni som bloggar vet kanske hur det är? Plötsligt klickar det till i en situation. ”aha, jag borde blogga om det här” och så gör man det. Men nu smällde det till hela tiden. Så jag tänkte att en schemaläggning av inlägg skulle passat fint. Men så funka inte det. Så jag har nördat mig från klockan 20:00 tills nu. Och, ja, det börjar faktiskt lösa sig. Har också kopplat ihop hela bloggen med en mailfunktion så att jag kan posta schyssta inlägg direkt från när det sker. På plats, med mobilen.

Fast just nu funkar inte det. Så klart. Hahaahahaha…Men, det kanske funkar tills imorgon. JAg har skickat iväg några mail från mobilen till bloggen. Men dom dyker inte upp. Kanske har dom gjort det när du läser det här? I så fall så står dom ovanför det här inlägget… Typ TEST, PROV, PRÖV, eller nåt sånt… Då är det bara att ropa Hurra! För då har det funkat.

Ledsen för det här inlägget. Det känns som om hjärnan spårat ur. Det blir bara massa dravvel… Jag kan i alla fall också meddela att jag lyckats koppla ihop Windows Live Writer med bloggen. Det betyder att API-kopplingen funkade tillslut efter mycket letande på DotNetBlogEngine Wiki:n.

Kul inlägg! eller! Mer sånt här! Det tillför verkligen.

Godnatt.

Imorgon sändning. Och ABCDE-tablett! puss

UPDATE: Kloclan 23:30  lyckades jag publicera inlägg med hjälp av mobilen. Toppen! Men dom va så ful att jag tog bort dem.Jag vill inte ha en ful blogg. Det räcker att det står LocationPostList i alla inlägg. Det är fult nog faktiskt.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.