TV-spel och MacGyver samt kör

By 9 november, 2008Blogg

Tja Folks!

Dagen har varit lång. Det är så ofta jag känner att jag inte riktigt ”hunnit” med det som jag vill hinna med. Så jobbig känsla. Jag måste jobba på att inte känna så. Det är inte sunt och det är bara jobbigt. Som om man aldrig känner att dagen och ens grejer man gör räcker. Mycket är för att jag har så många idéer som jag vill förverkliga.

Samuel kommer över på kvällen. 19.30 sa vi. Och han kom i tid. I alla fall med mina mått mätt. Vi skulle bli några stycken som spela TV-spel hade vi tänkt. Det blev jag och Samuel. Elisabeth drog iväg o sjöng med sin kör. Det gick tydligen bra. Folk dansade. Det skulle jag vilja se. Jag har nog aldrig sett en publik dansa till en kör. På sin höjd gunga. I takt till tonerna liksom.  Dans är väl ändå någonting mer?

TV-spelen för kvällen va nåt Rytmspel. Man skulle slå på ringar i takt  till musike. Skitkul. O sen ett Brain Challenge-spel. Jag och Samuel battla om vem som va snabbast i huvudräkning. Vi va rätt så okej båda två. Sen titta vi på Säsong 4 av MacGyver. Dagens avsnitt handla om radioaktivitet.

Nu lämnar jag över. Till sömnen. Och till regnet som smattrar mot vår franska plåtbalkong.

Ha det gott där ute.

tvspel-1

tv-spel2

tv-spel3

tv-spel4


2 Comments

  • Tobbe skriver:

    Hej käre broder, du har gjort ett grymt bra jobb med bloggen. Kul att du lirar TV-spel, det är en vettig sysselsättning…

    Jag har varit inne och förbokat ett Guitar Hero World Tour så det blir lirande i juletid sen…

  • Samuel Varg Thunberg skriver:

    Mer MacGyver åt folket!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.