Vänta, det kan vara skönt

By 19 oktober, 2008Blogg

Ibland stressar jag så mycket. Dels när jag åker tåg, men också i livet i stort. Jag är ju inte direkt ensam om det.Lösningen är som vanligt mycket närmare än vad man ibland tror. Som idag, skulle med ett tåg söderut. Folk blev som tokiga för tåget var proppfullt. Den klassiska känslan av att vara sill inpackad i en konservburk skulle infinna sig om jag klev på. Vanligtvis skulle jag nog hoppa på och trängts. Idag palla jag inte, o slumpen gjorde så att jag stod kvar på perrongen när tåget åkte. 15 sekunder senare kom ett nytt tåg. Titta på bilden. Massa extra utrymme och flera lediga säten.

Kanske är det så. Vågar man bara vänta kommer en bättre lösning.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.