MacGyver rycker in på toaletten!

By 16 oktober, 2008Blogg

Jag har sedan barnsben älskat MacGyver. Serien lärde mig att i alla problem så finns det lösningar. Ofta närmre än vad man kan tro.

Igår råka jag ut för ett problem. Hade varit på en allmänn toalett, måste man så måste man. När jag satt där la jag plötsligt märke till ett porlande ljud. Insåg då att det inte skulle fungera att spola. Gah! Jobbigt att smita från toaletten, den va liksom på jobbet.

Lösningen: tog loss plastpåsen från papperskorgen. Fyllde med vatten och hällde sen vattnet i toaletten. Eftersom en toalett alltid strävar efter samma nivå på vattnet i botten blir det som en manuell spolning. På tredje försöket var det klart.

Nu ville jag bara varna andra besökare. Letade efter penna i fickan, jag brukar ha det. Men inte denna gången. Så, efter jag tänkt som macgyver vek jag ihop två papper och bildade ett kryss. Solklart? Eller?

Skulle du förstå?
Markus

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.