Viola spexar i studion

By 18 maj, 2012Blogg

Jag, Viola och Elisabeth svängde förbi mitt kontor där jag också har studio och plåtade lite. Uppdraget var att lyckas ta en bild på oss alla tre som vi kan sätta in i tidningen. Lättare sagt än gjort. Shit asså. Bebis, Fru och man som samtidigt ska försöka se fina ut på bild – dessutom vara kvar i bild – inte falla ur liksom. Det blev tillslut en som vi ska skicka in till Norrköpings Tidningar och Alingsås tidning/kuriren. Det är därifrån vi kommer.

Som vanligt när man plåtar är de bästa bilderna innan man sätter igång – jag lyckades få till en rätt skön bild på dottern när hon väntade på att få på sig ”rätt” kläder. Detta är nog den bästa bilden från stunden i studion. Man kan dock se att jag inte riktigt hunnit ljussätta sådär jättebra.

Jag älskar henne så mycket och nu börjar hon verkligen få styrsel i nacken. Rätt skönt!

Mackan

 

 

 

4 Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.