En mycket kreativ dag

By 12 mars, 2009Blogg

Det är en bra dag idag. Var på möte hos Talarforum. Både jag och Steffo (Stephan Yuceyatak) var där. Extremt trevligt bemötande, trevliga människor och en bra känsla i lokalerna. Det är viktigt hur det känns tycker jag, när jag besöker ett ställe. Är detta några jag vill samarbeta med i framtiden? Spontant kändes det så. En bra anda över hela stället är min uppfattning.

Eventuellt ska det vara möjligt att boka mig som konferencier i framtiden via Talarforum. Och om jag känner att jag vill föreläsa om ett ämne kanske även det är möjligt, det vill säga, om jag presenterar det trovärdigt och det är säljbart.

Nu måste jag skriva mer manus för Bolibompa. Imorgon sker ett till möte med ett externt bolag. Det ser jag mycket fram emot, tror att det blir väldigt inspirerande och kul att lära känna nya personer.

Har även gäster ikväll och i natt sov jag inte så mycket heller. Så nu blir det till att dricka kaffe. Over n Out.

2 Comments

  • Thommy skriver:

    Du är en skön snubbe. Sonen kollar just nu och gillar det han ser. =) Såg just ditt efternamn i bild för första gången, och hamnade här.
    Önskar dig Guds välsignelse i livet.
    //Småbarnspappa 45 bast, Piteå.

  • Markus Granseth skriver:

    Tja Thommy!

    Tack för de fina orden. Hälsa sonen så otroligt mycket och ha en grym helg! Titta ikväll förresten, helt galen melodifestival!

    /Markus

    ps. du verkar va en rätt skön snubbe du med .ds

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.