Framtiden är…. spännande och läskig

By 16 november, 2008Blogg

Framtiden är så otroligt oförutsägbar. Och jag har så extremt mycket olika saker jag vill göra under mitt liv här på jorden. Dels det vanliga, nästan sagolika: Leva lyckligt och kärleksfullt med fru och nära,kära, vänner och bekanta. Och sen det lite mer karriärsmässiga – tv, film, kreatör, radio, webb, foto och allt jag håller på med. Sen även det djupa. Det som är långt inne i kroppen – att jobba med det är en hobby jag har och är också livsavgörande. Vem är jag? Vad vill jag? Vad är mina drivkrafter, och varför? Alltid lika spännande. Det finns många som menar att resan in i oss själva är den längsta och mest händelserika resan vi kan göra. Jag tror att jag håller med. Fast jag vet inte. Har inte rest tillräckligt mycket för att dra såna slutsatser. Men det låter rimligt.

Så, vad man än gör med sin framtid så är det spännande tycker jag. Och läskigt! För tänk om den inte blir som jag själv vill. Hur det nu är? Hoppas att jag är tillräckligt öppen för vad livets resa tar mig med på. För så länge jag är öppen för resan, så kan det nog inte bli fel?

Jag tycker nästan allting är kul och spännande. Knäppt? Fast vissa saker är tråkiga. T.ex. att tvätta tvätten. Och att hänga den. Nästan det tråkigaste jag vet tror jag.

Återkommer med en tråklista så småningom. Nu Robins på TV. Så otroligt underskattat.

Det blir kvällens tv-tips…

Det är i och för sig repris. men det är den vi brukar se… SVT 24, Söndagar, klockan22:30

Perfekt avrundning och uppladdning för nya tag. Imorgon bitti – Geleråttexperiment som sänds på onsdag morgon i SVT-b.

Rock on

Markus

2 Comments

  • Peter skriver:

    Robins är asabra!
    och Mia skäringer va kul också. skönt att Mia och Klara kommer tillbaka snart. Längtar efter Tabita.

  • Markus skriver:

    Jag håller med mannen… asgrymt program.
    Och kul att se Mia i intervjurollen. Smart grepp att intervjua utifrån hennes rollkaraktärer, eftersom det säger lite om henne själv också.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.